Even voorstellen

Teus SnoekWat fijn dat je interesse toont in mijn website! Ik ben Teus Snoek en ik werk met veel enthousiasme als coach, communicatietrainer en trainingsacteur.

Wat deze drie beroepen met elkaar verbindt, is de focus op gedrag. In ieder mens schuilt een onuitputtelijke bron voor gedragsverandering, die het mogelijk maakt om vrijwel elk doel te bereiken in je leven. Die bron moet je durven aanboren bij het aanleren van nieuwe communicatieve vaardigheden, verlangens die je wilt verwezenlijken of bij het veranderen van niet-effectieve gedrags- en denkpatronen. Daar is moed voor nodig. Maar het zal je uiteindelijk een gelukkiger mens maken. En je staat er niet alleen voor – ik help je er graag bij!

Bram Vermeulen was componist en zanger. De steen (video) geeft een mooi beeld van mijn werk. Het is een inspirerende tekst over het leven van ons allemaal, waarin elke actie, elk gedrag gevolgen heeft voor de toekomst en ergens een verandering veroorzaakt. Altijd!

Wat kan ik voor je doen?

Coach (ook online)
Als coach begeleid ik je bij het oplossen van of leren omgaan met een vraagstuk of probleem. Dat kan van alles zijn: privé- of werkgerelateerd, een vraag waar je mee worstelt,  een gedragspatroon dat je wilt veranderen of iets anders waarbij je hulp nodig hebt. Mijn aanpak bestaat uit luisteren, onderzoeken, observeren, confronteren, oefeningen en feedback geven. Als coach wil ik vooral je geloof in je eigen veranderbron vergroten, zodat je het probleem uiteindelijk zelf kunt oplossen.

Trainer
Als communicatietrainer help ik bedrijven en organisaties met kennis, en het ontwikkelen van gedragsvaardigheden die nodig zijn om bepaalde doelen of resultaten te bereiken. De trainingen zijn opgebouwd rondom thema’s en worden gegeven in een groep. De groepsgrootte varieert van 6 tot 12 deelnermers.

Trainingsacteur
Als trainingsacteur speel ik samen met jou situaties uit de praktijk na. Jij ‘speelt’ jezelf en mijn rol is die van degene met wie je een communicatieprobleem ervaart. Na de scène krijg je positieve feedback en tips om je gedrag effectiever te maken, zodat je beter je doelen kunt bereiken in je interactie met de ‘ander.