Aanbevelingen

“Teus is een bijzonder prettige coach die me ondersteunt om zelf oplossingen te zoeken voor werk gerelateerde problemen. Daarnaast helpt hij me mijn vaardigheden m.b.t. communicatie verder te ontwikkelen (beïnvloeden, conflicten hanteren, overtuigen, etc.). Daarbij is het zijn kracht om zich in een mum van tijd geheel in te leven in een andere persoon, zodat ik bijna ‘live’ mijn communicatie met die persoon kan oefenen en optimaliseren.”

Marcel Lanting, senior IT projectmanager

“Teus heeft me getraind en gecoacht middels gesprekken, oefeningen en rollenspelen. De rollenspelen waren voor mij zeer geschikt om een goed beeld te krijgen over hoe anderen mij zien en ervaren. Ik heb geleerd dat ik mijn gedrag bewust kan kiezen om effectief mijn doel te kunnen bereiken met mensen. De gesprekken en oefeningen gaven verdieping en meer inzicht in waarom ik doe wat ik doe. De kracht van Teus zit ‘m in de combinatie van zijn eerlijkheid, helderheid en diepgang. Hij houdt je een spiegel voor waarbij je als deelnemer niet weg kan kijken, of hetgeen je ziet je nu bevalt of niet. Hij zoekt de grenzen op, laat het af en toe flink schuren, maar is ten alle tijden eerlijk en respectvol. Een goede trainer en coach die me meer inzicht in mezelf heeft gegeven en die me écht verder heeft gebracht.”

Ferdinand Vroon, corporate recruiter

“In de persoonlijke begeleiding van Teus heb ik mijn eigen doelen kunnen bepalen en heeft hij mij op een bijzonder prettige manier gecoacht. Mijn doel, inzicht krijgen in mijn gedrag als manager en de invloed op collega’s, heeft hij opgepakt en zijn samen een reis begonnen. Vanaf het begin hebben we elkaar als mens leren kennen en maakten echt contact. Daardoor had ik meteen vertrouwen in zijn rol als begeleider. Hij heeft me voortdurend op een heel positieve en belangstellende manier gemotiveerd mijn ‘oude patronen’ te zien en te ervaren. Ik weet nu waar mijn kracht en ook mijn valkuilen liggen. Sinds zijn coaching voel ik me meer mijzelf en ervaar ik privé en in mijn werk meer zekerheid en zelfvertrouwen.”

Medewerker, ministerie van Binnenlandse Zaken

“Je wordt door Teus vakkundig, door middel van theoretische én praktische oefening, begeleid in voor jou moeilijke situaties uit het (recente) verleden. De sessies zijn inhoudelijk interessant en soms confronterend met je eigen ‘ik’. Hoe heb je je opgesteld, verbaal en non-verbaal, wat heb je wel en niet gezegd en hoe kwam dat over op de ander. Door deze situaties opnieuw te beleven door rollenspel krijg je concrete handvatten voor toekomstige situaties. De combinatie theorie en praktische oefening is direct toepasbaar. Dit lukt je met vallen en opstaan. Het ene aspect eerder dan het andere. Regelmatig denk ik terug aan de adviezen en oefeningen als ik met anderen communiceer. Ik let dan op houding, toon en inhoud van de ander en mijzelf. Belangrijk leerpunt voor mij persoonlijk was de setting en dat non-verbale communicatie heel erg belangrijk is.”

Medewerker, ministerie van Binnenlandse Zaken

“Vandaag was Teus Snoek trainingsacteur bij mij in een training beoordelingsgesprekken. Teus is in staat om in korte tijd een prettige veilige sfeer voor de deelnemers neer te zetten. Hij maakt snel contact, stelt mensen gerust en kan boeien; ze hangen aan z’n lippen. En als gevolg daarvan experimenteren ze met veel plezier in een rollenspel met Teus. Na afloop krijgt Teus complimenten voor de ongedwongen sfeer waarin het prettig werken was en waarin iedereen veel geleerd heeft. Voor mij was het ook een feestje om zo samen te werken!”

Heleen van der Steen, trainer & coach Steengoed Trainingen

“Teus is een geweldige trainer! Ik heb meerdere keren met hem samengewerkt als communicatietrainer voor de Inspectie Gezondheidszorg. Hij kan als geen ander mensen in beweging krijgen. Met humor, spel en confrontatie zorgt hij ervoor dat deelnemers ontwikkelen en hun sterke kanten inzetten in lastige situaties.”

Germa de Visser, trainer, coach & adviseur

“Teus is één van de beste trainingsacteurs waar ik mee gewerkt heb. En nog steeds werk. Met veel plezier! Hij is geweldig in staat om mensen mee te nemen in zijn rollenspel, een veel gehoord compliment van onze deelnemers is dat hij ‘echt sprekend is zoals’ de mensen waar zij in het echte leven mee werken. Teus is in staat snel een sfeer van vertrouwen en veiligheid te creëren, waardoor deelnemers ook echt durven en gaan experimenteren met gedrag. Van harte aanbevolen!”

Reinier van der Monde, directeur/eigenaar Change2Result